Toyota 4x4 Araçlar Blog Sitesi

Merhaba değerli Off Road severler;

Bildiğiniz gibi web sitemizde 4x4 araçların arazi modifikasyonlarında kullanılan off road aksesuar parçalarının tanıtımlarını yapmaktayız. Bu yazımda ise; 4x4 araç severlerin ve Toyota sevdalılarının ilgisini çekebilecek bir blog sitesinin tanıtımı yapacağım. Web sitesi aynı Off Road Aksesuar gibi blogspot üzerinden hizmet vermekte. Konusu ise; Toyota 4x4 araçlarının tanıtımları üzerine.

Toyota markasının arazi için ürettiği 4x4 modellerinin hemen hepsinin tanıtımını ve özelliklerini bulabileceğiniz bu blog sitesinde, yeni nesil Toyota 4x4 araçları ve nostaljik araçlarının öykülerini, özelliklerini öğrenebileceğiniz yayınlar yapılmaktadır. Toyota’nın dünyaya damgasını vuran Land Cruiser’in 20 serisinden başlayıp, vx200’e kadar uzanan öyküsündeki tüm modelleri bu blog içerisinde bulabilirsiniz. Bu konuda ülkemizde WikiPedia’dan sonra tek Türkçe kaynak olma niteliğini taşıyan Totota 4x4 Blog Sitesi'ni tüm ilgililerine tavsiye ederim.

Toyota 4x4 Araçlar Blog Sitesi yayın hayatına başlayalı henüz üç ay olsa da şimdiden belirli bir okur kitlesine ulaşması nedeniyle dikkatimizi çekmiş; Off Road Aksesuar sitesi okurlarının da dikkatini çekeceğimizi düşündüğümüzden dolayı sizlerle paylaşmak istedik. Web sitesinin adresi; http://4x4toyota.blogspot.com/

Bugün Toyota 4x4 Araçlar Blog Sitesi başlığı altında sizlere, kaliteli ve sadece Toyota markasının arazi modelleri hakkında bilgiler bulabileceğiniz, araçların özelliklerini ve fotoğraflarını inceleyeceğiniz bir web sitesinin tanıtımını yaptım. Umarım beğendiğiniz bir blog sitesi olmuştur.

Off Road Aksesuarları web sitesindeki bir önceki Vinç Makarası hakkındaki yazımızda; off road yaparken hayati önem taşıyacak olan bir aksesuarın tanıtımını yapmıştık. Bu yazımızı okumadıysanız, okumanızı öneririz. Saygılar…

0 yorum:

Yorum Gönder