Bolu Off Road Kulübü ve Web Sitesi

Merhaba değerli off road aksesuar okurları; bu yazımda sizlere cennet şehrimiz Bolu’nun nadide off road kulübü olan Boloff ve web sitesi hakkında bilgiler vereceğim. Bolu Off Road Kulübü 2006 senesinde resmi olarak kulüp olmuş; ülkemizin en eski off road kulüplerinden biridir. Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü adıyla, 2006 senesinden bu yana sayısız organizasyona imza atmış kulüp; 2011 senesinin sonralarında resmi web sitesini kurmuş ve internet mecrasında aktif olarak yayın hayatına başlamıştır. Geçen gün 1. yaşını kutlayan Boloff.com internette yayın yaptığı bir yıl içerisinde alanında birçok haber ve duyurunun ilk ağızdan off road severlere iletmiş.


Türkiye’de off road sporuna en elverişli arazi yapılarından biri şüphesiz Bolu ilidir. 4 yanı dağlarla kaplı olan bu yeşil şehir, eşsiz doğasıyla her zaman doğaseverlerin ve offroadcuların ilgi alanı olmuştur. Bolu’nun engebeli ve el değmemiş ormanlık arazisi; uzun süren kış iklimi ile birleştiğinde ise, off road yapmak için müthiş bir alan oluşturmaktadır. Bolu Off Road Kulübü elindeki şehrin değerini bilerek, onu koruyarak ve doğaya zarar vermeden yıllardır; off road sporu ve doğa sporlarına destek vermektedir. Ülkemizde hem organizasyon, hem off road oyunu, yarışı gibi alanlarda; hem de internet mecrasında bu şekilde destek veren Boloff’u tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Blog sitemdeki Bolu Off Road Kulübü ve Web Sitesi başlıklı makalemin böylelikle sonuna gelmiş bulunuyorum. Bir önceki yazım Toyota 4x4 Araçlar Blog Sitesi başlığında sizlerle beğendiğim bir blog sitesinin tanıtımını yapmıştım. Dilerseniz bu makalemi de inceleyebilirsiniz. Bir sonraki yazımızda yine Off Road Aksesuar sitesinde buluşmak ümidiyle, Hoşça kalın…

0 yorum:

Yorum Gönder