Araç Yanı Tente

Merhaba Değerli Okurlarımız; 

Bu yazımda off road araçlarında sevilerek kullanılan bir aksesuar olan Araç Yanı Tente ve özelliklerinden bahsedeceğim. Aracın yanına monte edilen bu aksesuar, genellikle 2m x 2m veya 2m x 2.5m ebatlarında olmaktadır. Açıldığında sizlere 2 – 2.5m arasında bir alan sağlayan araç yanı tente; sizlerin güneşten, yağmurdan ve hatta etrafını çevirerek kar ve soğuktan korunmanızı sağlar.

Araç Yanı Tente ülkemizde satılmaya başlayalı henüz 1 – 2 yıl olmasına karşın, kişisel çevremdeki birçok araçta bulunan bir off road aksesuarıdır. Aslında tam olarak off road aksesuarları kategorisinde yer aldığını söyleyemeyiz, aracın arazi kullanımına bir faydası yoktur. Hatta zararı bile vardır diyebiliriz. Bu yüzden araç yanı tente aksesuarını, kamp araçlarının aksesuarları kategorisine koymak daha mantıklı olur. Ancak ülkemizde kamp ve off road araçları ayrımı çok fazla yapılmıyor. Gelir durumuyla birebir alakalı olan bu neden yüzünden; insanlar off road araçları ve kamp araçlarını aynı araçta yapmaya çabalıyor.

Bu ürün birçok marka tarafından üretilmekte olup, bazı markalar araç üstü çadır ile beraber takım halinde satmaktadır. İki ürün aynı anda açıldığında ise, gayet başarılı bir uygulama oluyor. Doğada kamp atmayı severler için iki ürünün takım halinde alınması, kişinin kamp alanındaki konforu ve rahatlığı açısından fayda sağlayacaktır.

Ülkemizde hem araç yanı tente hem de çadır imal eden firmalarda bulunmaktadır ki; bence yüksek fiyata ürün alacağınıza bu kişilerle irtibata geçerek ürün sipariş edebilirsiniz. Gezenbilir forumu içerisindeki konularda bu tarz off road aksesuarları imal eden birçok firma bulunmaktadır. Ben birkaç imalatçının araç yanı tente uygulamasını inceledim. Gayet başarılı, hatta markalı ürünlerden çok daha iyi diyebilirim.

Off Road Aksesuarları blog sitemizde böylelikle bir ürün tanıtımının daha sonuna gelmiş bulunuyorum. Bugün Araç Yanı Tente başlığı altında sizlere bu ürünün özellikleri, kullanım alanlarının bahsettim. Özellikle kamp atmayı sevenler için mükemmel bir aksesuar olan bu ürünün artı ve eksilerini dilimin döndüğünce değinmeye çalıştım.

Blog sitemizdeki bir önceki; Hi Jack Kriko başlıklı ürün tanıtımımızı okumadıysanız, linkin üzerine tıklayarak aksesuar hakkında bilgi alabilirsiniz. Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle, Hoşça Kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder