Off Road Aksesuar Tanıtım Açılmıştır

OffroadAksesuar.Blogspot.com sitesi okumuş olduğunu yazıyla beraber aktif yayın hayatına başlamıştır. Sizlere biraz sitemizin içeriğinden bahsedeyim. Türkiye'de sürekli gelişen ve yaygınlaşan bir spor dalı olan off road hakkında özgün ve güncel içeriklerin bulanacağı bir web sitesi inşaa etmeye çalışacağım. Bunun yanında 4x4 araçlar için en güzel aksesuarların tanıtımlarını yapacağım.

Offroad denilince akla nedense ilk aksesuarlar gelir. Bir çoğumuz şanzıman oranını veya diferansiyel kilidini düşünmeden, büyük lastik ve aksesuar almanın hedefine düşeriz. Tabi ki araçlarımızın güzel görünümleri bizler için çok önemli. Ancak sağlıklı bir off road modifiyesinde görüntünün yeri en son gelir. İşte bu konularda blogumda kendi görüş ve düşüncelerimi yazacağım.

Ayrıca farklı marka ve modellere göre tampon, vinç, snorkel ve diğer aksesuar modellerinin tanıtımlarını yapacağım. Off road modifiyesi için gerekli bilgileri, parçaları nerelerden tedarik edebileceğiniz gibi konulara değineceğim. Türkiye'de bir kaç sene önce, insanların 4x4 araçlar alıp off road modifiyesi etmeleri neredeyse imkansızken; günümüzde bir çok farklı şirket ülkemize off road modifiyesi için gerekli aksesuar ve teknik malzemeleri getiriyor. Sitemde sizlere hangi offroad aksesuarları nerede bulabilirsiniz? Her marka araca offroad aksesuarları üreten firmalarıdın tanıtımlarını yapacağım. Bu sayede artık araçlarınızı off road modifiyesi ederken daha az zorlanacağınızı düşünüyorum.

OffroadAksesuar.Blogspot.com - Offroadcu'ların Off Road Rehberi olmak için kolları sıvamıştır. Bizleri takipte kalın.

Çamurunuz Bol Olsun...


0 yorum:

Yorum Gönder